Over ons

Kwaliteit is onze prioriteit

HQ Cargo, of High Quality Cargo, is een jong en dynamisch bedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact.

Binnen het HQ Cargo team heeft u één vaste contactpersoon met een snelle reactietijd en een flexibele en servicegerichte instelling. U kunt daar met al uw logistieke vraagstukken terecht. Samen zoeken we naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf. Dat is kwaliteit, waar u op kunt rekenen!

Transport door specialisten

Onze specialiteit is transport naar de Benelux en Spanje. Daarvoor hebben we een breed netwerk aan logistieke partners. We werken uitsluitend met specialisten: van een regio, land of bepaald soort goederen.

Door de intensieve samenwerking, houden we korte lijnen met onze partners. Wat dat voor u betekent? Wij beschikken veelal over voldoende capaciteit aan beschikbare voertuigen. Daardoor kunnen we snel op uw logistieke behoeften inspringen. We kunnen u ook op tijd informeren over de status van uw zending.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke partner het beste bij een zending past. Wij zijn de logistieke schakel tussen u en uw klant wereldwijd. Ons doel? Kwaliteit en service op een hoog niveau. Wij garanderen een levering volgens afspraak, onder de juiste condities en tegen een betaalbaar tarief.

Kortom: wanneer u kiest voor HQ Cargo, ervaart u dat uw logistieke processen geheel ontzorgt worden en u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.